Verbeteren van de email afhandeling

Het is mogelijk om vanaf Odoo mails te versturen, zodat je hiervoor geen aparte mail applicatie voor nodig hebt, zoals Outlook.  Deze oplossing is fantastisch omdat je dan meteen alle correspondentie bij je orders en klanten beschikbaar hebt en je meteen weet wat er met de klant, werknemer of leverancier is gecommuniceerd.

Wij verkleinen voor u de kans dat uw mail als spam wordt gezien vanaf Odoo

U stuurt altijd vanaf een geldige emailadres vanaf Odoo

Een veel gestelde vraag van onze klanten is dat ze graag willen weten of de genoemde emails wel arriveren bij hun contacten.  Het zou jammer zijn dat een factuur bijvoorbeeld niet tijdig wordt betaald, omdat een email niet aankomt.  Wij hebben hierdoor het versturen van emails binnen Odoo verbeterd, waarbij u altijd van een geldige email adres de mails verstuurd, zodat de kans minder groot is dat spamfilters uw mail als spam gaan aanzien.

No spam met Odoo

Stuurt u naar een geldige email adres?

Daarnaast controleren onze module of de mail wel naar een geldige email adres wordt verstuurd.  Dit omdat indien u vaak mails verstuurd naar onbekende emailadressen u een lagere rating krijgt van spamfilters en dat willen we niet.  U moet redelijk zeker zijn dat uw mails aankomen en u normaal met uw klanten en leveranciers kunt communiceren.

Wij zorgen ervoor dat u weet als een offerte/factuur niet aankomt.

U ziet met onze module netjes in de log verschijnen  van uw offerte,orders en/of factuur dat het versturen van het email bericht is mislukt.  Nu kunt u meteen actie ondernemen met uw prospect om hem/haar het juiste email adres te vragen.  U loopt dan niet achter de feiten aan door typefouten in het email adres en scoort de opdracht wel.

Vlotte notificatie dat mails niet aankomen

U weet welke emails niet geldig zijn?

Indien is gebleken dat het email adres bij een contact niet geldig blijkt te zijn, dan zorgen wij ervoor dat u dit bij het contact kunt zien, zodat u niet nogmaals een mail naar het verkeerde email adres gaat sturen.  U kunt op deze adressen filteren en de email adressen corrigeren, zodat uw gegevens betrouwbaar blijven.  In het voorbeeld ziet u dat het vakje bij bounced is afgebinkt.  Dit betekent dat het sturen van de mail bij de betreffende contact is mislukt.

Mail is bounced bij contact

Communiceren met de mail met Odoo gaat goed

Odoo verschaft u goede functionaliteit om met uw contacten te communiceren.  Wij zorgen ervoor dat u dit met onze aanvullende mail module nog beter kunt doen.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo