Prijseenheden in Odoo

U verdient als handelsbedrijf uw geld door goederen efficienter en beter in te kopen dan u ze aan uw klanten verkoopt. Tevens levert u toegevoegde waarde door uw klanten goed te adviseren.  U koopt waarschijnlijk uw goederen met een prijs per 100 of 1000 in. Deze verkoopt u dan in andere eenheden aan uw klanten.  Binnen de module Inkoop van Odoo kunt u een eind komen om dit goed te regelen.

Wij regelen dit voor u beter

OntwikkelingInEenvoud heeft echter voor zijn klanten de optie toegevoegd dat er een prijs per hoeveelheid kan worden ingevoerd.  Hierdoor kunt u vlotter en beter met uw toeleveranciers de inkoopprijzen communiceren zonder dat deze hoeveelheden meteen invloed hebben op de eenheden waarop u uw goederen aan uw klanten verkoopt.

U vult bij de verschillende leveranciers uw prijseenheden in

In het scherm prijzen per leverancier kunt u een eenheidsprijs invullen bij de prijs.  U kunt bijvoorbeeld aan Odoo vertellen dat de prijs van toepassing is op 100 prijseenheden.

Tevens kunt u de prioriteit van deze regel bepalen door het veld reeks aan te passen.

Handelsprijzen in Odoo

U vult de prijseenheden in bij de prijzen per leverancier

Voor sommige klanten hebben wij business rules ontworpen waarbij de prijzen worden bepaald aan de hand van de levertijden van de leveranciers en de inkoopprijzen.  Als uw handelsbedrijf klant wordt bij ons dan kunt u meteen profiteren van een scherper gestructureerd inkoopbeleid. Minder tijdsbesteding aan offertes en het maken van scherpe inkoopprijzen. Odoo begeleidt u met de beste keuze

U kunt de prijseenheden kwijt bij de inkooporder.

U kunt het aantal prijseenheden per prijs vlot binnen uw inkooporder kwijt en Odoo zal er ook meteen gaan rekenenen. Uiteraard worden de eenheden van de stambestanden netjes overgenomen.

Onze Odoo klanten lezen ook de leveranciersprijzen vlot een eenvoudig in van hun leveranciers en besteden weinig tijd aan het invoeren van inkoopprijzen.

Aantal per prijseenheid in de inkooporder van Odoo

Odoo met OntwikkelingInEenvoud de oplossing voor handelsbedrijven.

Het software pakket Odoo is uitermate geschikt om handelsbedrijven te ondersteunen. Wij hebben binnen de Nederlandse markt aanvullende modulen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u perfect kunt werken met Odoo.

Wacht niet langer om complex te werken. Ga voor eenvoud en als eerste stap contact met ons op. U zult zien dat u met veel minder administratie uw bedrijf kunt runnen.

Wij gaan voor eenvoud