Openstaande facturen per referentiedatum in Odoo

Voor de bewaking van de betaling van de facturen is er voor onze Odoo klanten een lijst ontwikkeld waarmee vlot de openstaande facturen per referentiedatum kan worden weergegeven.

Welke facturen staan nog open?

Om inzicht te hebben in de betalingen van de facturen is het handig om vlot een lijst uit te draaien van de openstaande facturen, zodat de afdeling financiën met de verkoop en/of inkoop hierover van gedachten kan wisselen. Ook geven accountants vaak aan dat zij per referentiedatum een overzicht willen hebben van de openstaande facturen.

Door het ontwikkelen van de lijst waarin klanten kunnen beoordelen welke facturen er nog openstaan in Odoo zal deze vraag vlot kunnen worden beantwoord.

Facturen bij referentie datum als onderdeel van de oi1 reports in Odoo

Voor onze Odoo klanten welke gebruik maken van de module boekhouding hebben wij het rapport ontwikkeld.

Indien u het rapport uitdraait kunt u kiezen uit de referentiedatum waarop u de openstaande facturen wilt zien. Het aantal dagen dat de factuur zou moeten open staan op de betreffende referentiedatum. Indien nodig kunt u kiezen om alle facturen, verkoopfacturen of inkoopfacturen op het rapport zichtbaar te maken.

U kunt de uitkomsten van het rapport eventueel sorteren per klant of datum afhankelijk van de actie of informatie welke u uit het rapport wilt halen.

Na de gemaakte keuzen ziet u de uitdraai van de openstaande facturen met eventueel de betalingen welke reeds zijn uitgevoerd.

In Odoo kunt u uitstekend uw boekhouding doen. Het grote voordeel is dat u meteen vanaf uw werkzaamheden grotendeels de boekhouding voedt en u niet veel extra voor uw boekhouding apart hoeft te doen. U werkt namelijk binnen in pakket.

Met het rapport openstaande facturen bij referentiedatum kunt u als klant van OntwikkelingInEenvoud vrij eenvoudig inzicht krijgen in alle openstaande posten.

Onze consultants helpen u graag met de implementatie en inrichting van de boekhouding in Odoo

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo