Odoo Pos Pinbetaling met CCV

Pinbetaling. Voor onze klanten welke werken met de kassa oplossing van Odoo hebben wij een koppeling ontwikkeld voor de pin automaten van CCV. Met deze koppeling kunt u vanaf Odoo de betaalopdrachten aan een pin terminal van het CCV doorgeven. Tevens worden de betaalopdrachten automatisch bevestigd door deze module. U hoeft geen gegevens over te nemen en uw klanten kunnen vlot betalen.

Bekende pinautomaat.

Wij hebben de Odoo Pos oplossing aangevuld met een module, waarbij de door ons bekende pinautomaten van het CCV worden ondersteund. Indien u dus een pin automaat afneemt van het CCV welke bij ons bekend is, dan zult u deze aan uw computer kunnen koppelen en zal de Pos automatisch het apparaat herkennen.

Wij samen met goede hardware partners in de ondersteuning van de koppeling.  Zij kennen de automaten en onze oplossing ondersteunen.  U weet zeker dat u goed wordt geholpen. 

Maakt een nieuwe betalingstype aan, PIN

Binnen uw Odoo Pos configuratie dient u dan een nieuwe betalingstype aan te maken, namelijk PIN. Indien u dan binnen de kassa dan kiest voor een pinbetaling, dan zal de rest van de betalingsafhandeling gewoon door het pin automaat worden verricht. Gemak dient de mens.

U moet hiervoor wel een extra app installeren welke het pin automaat vanaf Odoo aanstuurt.  Neem hiervoor contact op met ons of uw hardware partner welke u ondersteunt in de bediening van uw Odoo Pos (kassa) oplossing.

Odoo Pos de beste betaaloplossing

Met de Pos van Odoo heeft u een goede oplossing voor uw kassa betalingen. Daarnaast heeft u het voordeel van samenwerking van de verschillende oplossingen. Uw werkt meteen geintegreerd, namelijk:

  • Voorraden kunnen meteeen worden bijwerkt.
  • Verkopen website meteen gekoppeld aan uw kassaverkopen
  • Inkopen kunnen vanaf uw verkopen worden aangevuld.
  • Meteen aansluiting met uw boekhouding.

 

 

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo