Odoo boekhouding betalingsherinneringen

Odoo Boekhouding met betalingsherinneringen. Met Odoo kunt u prima de boekhouding doen. Met Odoo Business heeft u een prima boekhoudpakket. Enkele klanten van ons melden echter dat zij de wijze van het sturen van betalingsherinneringen op een andere wijze wilden hebben. Wij hebben daarom een aanvullende module voor hen ontwikkeld. Met het doel om vlot en eenvoudig vanaf Odoo betalingsherinneringen te sturen.

Het versturen van een betalingsherinnering

Voor onze klanten maken wij het eenvoudig om een betalingsherinnering te sturen. Eventueel passen wij voor u vlot de lay-out aan. Het sturen van een betalingsherinnering gaat in de volgende stappen:

  1. U drukt op de knop betalingsherinnering sturen op een reeds vervallen factuur.
  2. Er verschijnt een standaard sjabloon welke de betalingsherinnering begeleid en deze kunt u eventueel aanpassen.  U kunt nu de herinnering versturen.
  3. U heeft een aangepaste lay-out beschikbaar voor het sturen van betalingsherinneringen in Odoo.

 

Deze handelingen kunnen op verzoek periodiek automatisch worden uitgevoerd.  U heeft tevens de optie om facturen te selecteren en aan de hand van de selectie de herinneringen te printen en deze per post te versturen.

Openstaande facturen per klant.

U kunt ook naar uw klanten een overzicht sturen van openstaande facturen.

  1. Dit doet u om vanaf de vervallen facturen of de klant te gaan naar de optie afdrukken
  2. U kiest vervolgens voor het rapport Openstaande facturen per klant.
  3. Er verschijnt nu voor de klanten een overzicht van de facturen welke openstaan.

Hiermee kunt u vlot uw klanten een overzicht sturen, zodat zij op de hoogte zijn van de facturen welke in de Odoo boekhouding openstaan.

Odoo boekhouding een goede oplossing.

U kunt prima de boekhouding in Odoo voeren. Om het voor de Nederlandse markt goed te maken ondersteunen wij onze klanten met aanvullende modulen. Ook beschikken wij over ervaren consultants welke u graag helpen om de boekhouding in Odoo goed te doen.

Uiteraard kunt u ook werken met Odoo community en alles zelf gaan uitzoeken. Dit is zonde van uw tijd. Ga voor uw bedrijf aan de slag en zorg ervoor dat uw administratie voor u werkt. Neem contact met ons op.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo