Nederlandse btw aangifte in Odoo

Voor een eenvoudige aangifte hebben wij voor onze Nederlandse Odoo klanten het rapport BTW aangifte in Odoo ontwikkeld ter aanvulling van het standaard btw aangifte rapport in Odoo

Hoe draaien wij de Nederlandse BTW aangifte uit in Odoo

Bij onze eerste implementaties met Odoo is ons opgevallen dat binnen Odoo netjes alle BTW regels geboekt, echter hieruit was voor onze klanten niet meteen een overzicht van de BTW dat is verschuldigd uit te draaien. Dit hebben wij nu dus voor onze Nederlandse Odoo klanten opgelost, zodat zij vrij vlot en eenvoudige de BTW kunnen afhandelen.

BTW aangifte als onderdeel van de oi1 reports in Odoo

Voor onze Odoo klanten welke gebruik maken van de boekhouding hebben wij specifieke rapporten ontwikkeld. Binnen deze rapporten is dit rapport beschikbaar.

Binnen het uitdraaien van de aangifte kan gekozen worden voor de periode waarbinnen de aangifte dient te worden gedaan. Ter controle kunnen ook eventueel de boekingen waarop de aangifte is gebaseerd zichtbaar worden gemaakt. Dit is met de optie details zichtbaar te realiseren.

Vervolgens wordt het rapport netjes uitgedraaid en kunt u de aangifte indienen volgens de indeling in BTW-categorieën welke in Nederland bekend zijn.

Boekhouding kan prima met Odoo

In Odoo kunt u uitstekend uw boekhouding doen. Het grote voordeel is dat u meteen vanaf uw werkzaamheden grotendeels de boekhouding voedt en u niet veel extra voor uw boekhouding apart hoeft te doen. U werkt namelijk binnen in pakket.

Met het rapport BTW – aangifte kunt u als klant van OntwikkelingInEenvoud vrij eenvoudig de aangifte uitvoeren.

Onze consultants helpen u graag met de implementatie en inrichting van de boekhouding in Odoo

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo