Inlezen bankafschriften Odoo

Met onze aanvullende module voor bankafschriften kunt u gegevens van bijna alle Nederlandse banken inlezen, zoals Rabobank, ABN-AMRO en SNS-bank.

U wilt de boekhouding in Odoo gaan doen. Hoe koppelt u met de Nederlandse banken?

e boekhouding van Odoo is een fantastische eenvoudige oplossing waarbij u eigenlijk alles beschikbaar heeft wat u wilt.  Er is echter voor u 1 reden om het eventueel niet te gaan doen en dat is dat u de bankafschriften niet handmatig wilt invoeren.

Odoo biedt de basis

Odoo heeft een prima klus gedaan door een basis voor het inlezen van bankafschriften aan te bieden, waarbij wij verschillende formaten kunnen koppelen.

Wij bieden de koppeling met Nederlandse banken

Voor onze Odoo-klanten hebben wij met de verschillende Nederlandse banken een koppeling gemaakt, zodat zij de gegevens eenvoudig kunnen inlezen en uitwisselen met de bank.

Wij zorgen ervoor dat deze koppeling blijft werken, zodat u zonder zorgen uw boekhouding in Odoo kunt doen.

Inlezen gaat op de gewone manier in Odoo

Vanaf het boekhoud dashboard in Odoo drukt u op de knop “Importeren bankafschriften”.  Vervolgens kiest u het bestand dat u wilt inlezen. In het voorbeeld wordt gekozen voor een Excel-bestand.  Odoo leest vervolgens de bankafschrift in en koppelt het bankafschrift aan facturen en/of betalingen in Odoo.  De regels van de bankafschriften welke Odoo niet automatisch kan matchen, dienen handmatig te worden gematcht met een factuur of een grootboekrekening. Dit heet binnen Odoo afletteren.

Onze ervaring is dat ruim 90% van de betalingen automatisch door Odoo worden gematcht.

Doe ook uw boekhouding in Odoo

Odoo is uitermate geschikt om uw volledige administratie te doen.  Het grote voordeel is u heeft  binnen 1 pakket het overzicht op uw financiën.

Hierbinnen kunt u informatie combineren tussen u CRM, orderadministratie, planning, productie en uw boekhouding

Houdt het eenvoudig. Kies voor Odoo met OntwikkelingInEenvoud.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo