Extra velden voor contactpersonen in Odoo

Binnen Odoo heb je standaard 1 veld om de klantnaam en/of de relatienaam in te vullen. Voor enkele klanten van ons bleek dit onvoldoende en was er behoefte om deze velden voor hun contactpersonen extra aan te vullen, zodat er professioneel met prospects, klanten en leveranciers kan worden gecommuniceerd.

Aanroep van contactpersonen

Binnen Odoo heb je voor de naamgeving van de contactpersonen vanaf de standaard 1 veld beschikbaar en kan je deze omschrijven als Henk Odoogebruiker. Je kan de optie H.A.J. Odoogebruiker ook hanteren, maar dat staat soms vreemd op de interne communicatie, terwijl je dit wel op je externe documenten wilt communiceren. Ook gaven klanten aan dat zij de behoefte hebben om te communiceren met Dhr. Odoogebruiker of Fam. Odoogebruiker, etc.

Om aan deze behoefte tegemoet te komen hebben wij de module extra contactdetails voor onze Odoo klanten ontwikkeld, zodat zij de contact informatie kunnen aanvullen.

Extra velden beschikbaar voor aanmaken contactpersoon in Odoo

Na de installatie van de module hebben onze Odoo klanten de beschikbaarheid bij de extra velden indien zij een contactpersoon aanmaken.

Ze kunnen de voornaam, achternaam, initialen en/of het geslacht van de contactpersonen invullen.

Deze velden zijn zichtbaar binnen de schermen van Odoo

Velden ook beschikbaar binnen sjablonen en rapporten in Odoo

Na de installatie van de module extra contact gegevens zult u zien dat onze rapporten in Odoo meteen ook deze gegevens zichtbaar maken.

Binnen de sjablonen van Odoo welke u gebruikt, kunt u ook voor de velden kiezen.

Met onze consultants kunt u tevens aangeven op welke wijze u bij voorrang met uw klanten wilt communiceren, zoals Henk Odoogebruiker of Dhr. Henk Odoogebruiker of Dhr. H.A.J. Odoogebruiker. Wanneer dit binnen Odoo voor u wordt ingesteld, dan zal binnen alle communicatie met uw relaties de voorkeur voor de geconfigureerde wijze liggen.

Dat is dan wel zo eenvoudig

Odoo perfect om met uw relaties te communiceren

Met Odoo heeft u een hartstikke goed software pakket tot uw beschikking voor uw CRM en/of de communicatie met uw prospects, leveranciers en klanten.

Door de inzet van onze module voor extra contactdetails zorgen wij ervoor dat u het extra krijgt, waarmee u nog professioneler met uw relaties kunt communiceren.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo