Eenvoudig versturen van facturen

Binnen Odoo kunt u de facturen standaard versturen naar de klant waarop u de verkooporder heeft gemaakt. Dit werkt in de basis prima. Wij hebben voor onze klanten echter aanpassingen gemaakt, waarbij dit facturen een stuk eenvoudiger gaat.

Waar moet de factuur naar toe?

Meestal werken bedrijven met een vast email adres en contact waar u de facturen naar toe stuurt. Deze wijkt in de praktijk af van het contactpersoon of het betreffende onderdeel waarop u de order levert. Om dit proces eenvoudig te houden. Kunt u op het tabblad boekhouding van het bedrijf of het moederbedrijf  aangeven waar de factuur naar toe moet met de eventuele contactpersoon.

Wordt de factuur verstuurd of gemaild

Standaard gaat Odoo ervan uit de facturen gemaild worden. Dit is niet in alle sectoren binnen Nederland gebruikelijk en/of sommige klanten wensen de factuur nog per post te ontvangen. Als het om bedragen van een paar miljoen gaat, zult u hier uiteraard niet moeilijk over doen als ondernemer.

Hierom maken wij de knoppen om de factuur per mail te versturen in Odoo alleen zichtbaar als er een geldig email adres is ingevoerd voor verzending bij de betreffende klant. Tevens kunt u automatisch meerdere facturen printen op uw postpapier waarbij u kiest dat u dit alleen wilt doen voor facturen welke u per post wilt versturen.

Wij bereiken hiermee dat u de facturen per mail of per post kunt versturen afhankelijk van de klant zonder dat u hier veel werk aan heeft.

Odoo de goede oplossing voor uw facturatie

Met Odoo kunt u vanaf de standaard goed factureren. Wij maken het met onze aanvullende modules eenvoudig voor u

Wacht niet langer en zorg ervoor dat u de facturen gewoonweg verstuurd, zodat u als organisatie u geld vlot en tijdig ontvangt.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo