Eenvoudig factureren voor kinderdagverblijven en bso’s

Ieder maand dienen de facturen betrouwbaar en goed naar uw klanten te worden verzonden.  Hoe verwerkt u alle aanpassingen in de factuur en zorgt u ervoor dat facturen duidelijk en simpel voor ouders zijn.

Factureren een hoop werk??!!

Iedere maand is het weer zover en dienen de facturen naar uw klanten te worden verzonden. De administratie dient te worden bijgewerkt en alle rooster wijzigingen dient u correct in uw facturatie door te voeren, zodat uw klanten de juiste facturen zullen ontvangen.  Dit is een hele klus en u moet tijd vrijmaken om uw administratie te actualiseren.  Is dit nu echt nodig?

Door gebruik te maken van onze facturatie oplossing niet.  Bij ons worden facturen periodiek als concept voor u automatisch uit de planning, aanwezigheidsregistratie, wisseldagen en extra dagen aangemaakt.  U hoeft in principe deze alleen te controleren en goed te keuren. Het maken van facturen voor een kinderdagverblijf en/of bso hoeft geen hoop werk te zijn als u geïntegreerd met uw kindplanning werkt.

Facturen worden als concept automatisch voor u aangemaakt.

Op een door u ingesteld tijdstip worden de facturen van de klanten voor uw automatisch aangemaakt en ziet deze als overzicht verschijnen. U kunt deze facturen vervolgens controleren en dan definitief maken.  Na het definitief maken, kunt u de facturen per email versturen naar uw klanten.  U bent daarna meteen klaar.  Eenvoudig toch!

Meer info over onze kinderopvang oplossing

Factuur eenvoudig te controleren

U kunt vanaf de factuur vrij eenvoudig controleren welke dagen en tijden er worden gefactureerd. Dit komt doordat u meteen kunt doorklikken op de planning vanaf de factuur waarbij u meteen de dagen kunt zien welke worden gefactureerd.

Vlotte inzage wat er is gefactureerd.

Tevens kunt u uiteraard op uw planning zien of de diensten voor uw zijn gefactureerd.  Hierdoor is de kans dat u een dag of product vergeet te factureren erg klein.  Tevens kunt u bij vragen van ouders meteen vlot inzien hoe er is gefactureerd.  U kunt vlot antwoord geven en hoeft niet veel zaken uit te zoeken.

Ga ook vlot, goed en eenduidig factureren

Als u met onze Odoo oplossing werkt, dan hoeft factureren voor uw kinderdagverblijf en bso niet veel werk te zijn.

Vanaf uw planning worden de facturen aangemaakt.

Dit is het voordeel van eenvoudig en geïntegreerd werken.

U heeft minder administratieve werkzaamheden en kan alle aandacht schenken aan uw klanten en uiteraard de kinderen.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo