Betalingsmethode onzichtbaar bij de declaraties van Odoo

Met de module declaraties van Odoo is het voor werknemers eenvoudig om declaraties in te dienen.  Er zijn de volgende opties:

  • Vanaf een smartphone
  • Door het versturen van een email
  • Het rechtstreekse invoer in Odoo

 

De manager van de werknemer kan in de meeste gevallen de declaraties vlot goedkeuren.  Na de goedkeuring worden in Odoo zonder handmatige handelingen de declaratie verwerkt. De werknemers krijgen hun geld.  Kortom u heeft met Odoo een goede oplossing voor declaraties.

Betalingsmethode

Bij onze klanten hebben wij ontdekt dat het niet altijd duidelijk is welke betalingsmethode er moet worden gekozen.  Je hebt de volgende opties:

  • Werknemer (terug te betalen)
  • Bedrijf

 

Medewerkers willen soms de verkeerde optie kiezen. Indien dit gebeurd dan verloopt de  verwerking anders dan verwacht.  De afdeling administratie dient dan de declaratie te corrigeren.  In onze module wordt de optie bedrijf onzichtbaar gemaakt.  Dit is  voor werknemers, welke niet over een eigen bankpas en/of creditcard van het bedrijf beschikken.

 

 

Betalingsmethoden module declaraties Odoo

Betalingsmethode onzichtbaar

Na de installatie van onze module zal de methode van betaling niet meer zichtbaar zijn.

 

Indien u deze wel zichtbaar wilt hebben, dan kunt u dit per werknemer instellen.   De medewerkers,  welke beschikken over een creditcard of bankpas van het bedrijf,  zullen goed met deze optie om kunnen gaan.  Dit komt omdat zij regelmatig declaraties indienen. U geeft hen geen creditcard of bankpas voor 1  declaratie per jaar.

Met Odoo vlot tot goede oplossingen

Zo hebben wij voor onze klanten vrij vlot een aanpassing uitgevoerd.  Hiermee ondersteunen wij de goede werkwijze van Odoo.

Wij kunnen u ook goed helpen met de implementatie en het gebruik van Odoo

Stop met het werken van verschillende pakketten, Excellijsten of mails voor het indienen van declaraties.

Gebruik de declaratie module van Odoo met de verbeteringen van OntwikkelingInEenvoud.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo