Beheren van vakanties van klanten (ouders) van bso’s en kinderdagverblijven

U maakt afspraken met uw klanten (ouders) met behulp van contracten (plaatsingsovereenkomsten) en dan zijn er de vakanties.  Dan komen de kinderen niet opdagen.  Hoe beheert u deze eenvoudig.  Uiteraard met onze software oplossing in Odoo.

Vakanties van uw klanten kunt u vlot in uw planning registreren.

U heeft als jonge ouder op dit moment geen enkele vakantie.  Dat kan niet en dus boekt u een een vakantie in een bekend bungolowpark in Nederland en dan belt u de kinderopvang op.  U geeft uw net geboekte vakantie door.

Dit gaat met onze Odoo-oplossing vrij eenvoudig.  U gaat naar de jonge ouder  en klikt dan op de smiley icon “Vakanties” en selecteert de vakantie startdatum en einddatum.

Vervolgens ziet u op uw planning dat het kind Suske En Wiskse op de betreffende dag niet aanwezig is, omdat ze op vakantie zijn. Goede vakantie toegewenst.

Meer over onze kinderopvang oplossing

Eenvoudige basisplanning met flexibiliteit voor uitzonderingen

Kinderdagverblijven en bso’s plannen met onze software oplossing op een eenvoudige wijze vanaf hun plaatsingsovereenkomsten.  Uitzonderingen kunt u eenvoudig beheren met o.a. onze vakantie module.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo