Persoonlijk contact is belangrijk. Ken uw contactpersoon van een verkoop- en of inkooporder!

Als u zaken doet met grote organisaties is het handig dat u weet met wie u contact heeft gehad en naar wie u moet vragen voor informatie over een inkoop- of verkooporder. Ook heeft u vaak verschillende contacten, o.a. voor de facturering.  Hierom is het handig dat u de gegevens van uw contactpersoon kwijt kunt, zodat u vlotter de juiste persoon te pakken krijgt.

Standaard kunt u een bedrijf of een gekoppelde contactpersoon van het bedrijf in Odoo aan uw verkoop- en inkooporder koppelen.  Deze module maakt een duidelijk onderscheid tussen het bedrijf en de contactpersoon binnen het bedrijf.  U heeft nu voor uw overzicht de beschikking over de bedrijven met wie u zaken doet en met welke contactpersonen binnen uw bedrijf.

Kies uw contactpersoon binnen Odoo

Binnen de verkooporder en inkooporders kunt u als u zaken doet met een bedrijf de contactpersoon selecteren met wie u zaken doet.

Deze contactpersoon zal netjes in al onze standaard rapportages in Odoo verschijnen, zodat u hiervoor geen extra aanpassingen hoeft te doen. Indien u geen contactpersoon selecteert of gewoonweg op de standaard Odoo methode een inkoop – en/of verkooporder wilt maken, dan zal alles op de standaard wijze werken.

Als u regelmatig zaken doet met dezelfde contactpersoon binnen het bedrijf, dan kunt u dit in het contactenscherm van Odoo instellen.  Dan hoeft u alleen een contactpersoon toe te kennen als u incidenteel met een ander contact zaken doet.

Indien u tevens gebruik maakt van onze module extra contact informatie, dan kunt u uw contactpersoon informatie ook verder netjes aanvullen, zoals voornaam, initialen en geslacht.

Vertel mij meer over de module extra contact informatie

Odoo voor uw inkopen en verkopen

Met Odoo kunt u eenvoudig en goed uw inkopen en verkopen administratief afhandelen.

Met de toevoegingen van OntwikkelInEenvoud heeft u fantastische aanvullingen op wat standaard Odoo u heeft te bieden.

Wacht niet langer en ga ook uw inkopen en verkopen op een eenvoudige manier doen.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo