Beheer van wachtwoorden in odoo

Waar bewaart u alle wachtwoorden welke u krijgt van portalen van leveranciers? Hoe beheert u de verschillende inlogcodes van uw medewerkers en wachtwoorden voor uw klanten? Met onze wachtwoorden module binnen Odoo is dit voor onze klanten geen enkel probleem.

Wat was het wachtwoord ook alweer?

Met welke wachtwoord logt u in op de portaal van de leverancier of uw personeelslid in op uw telefooncentrale. Waar slaat u deze wachtwoorden veilig op waarbij u tevens de toegang en het beheer op uw wachtwoorden kunt regelen. Uiteraard in Odoo waarmee u binnen het bedrijf met al uw medewerkers werkt.

Maak een wachtwoord aan?

U gaat naar de module contacten binnen Odoo of binnen een contact en dan bij het tabblad Wachtwoorden.

Vervolgens kies u om een nieuw wachtwoord aan te maken. Hierbinnen vult u de toepassing waarin u wilt inloggen, eventueel het contact, de inlogcode met het daarbijbehorende wachtwoord. In het tabblad info kunt u eventueel extra informatie over het gebruik van de applicatie kwijt.

Daarna slaat u de gegevens op. Uw gebruikersnaam heeft nu in principe alleen toegang op deze gegevens. U het vinden binnen het wachtwoorden overzicht of via de contact waar het aan is gekoppeld.

Alles wordt in de database encrypted opgeslagen, zodat andere gebruikers en beheerders uw wachtwoord niet kunnen zien.

Wachtwoordbeheer

U kunt na het aanmaken van het wachtwoord bepalen welke andere gebruikers het wachtwoord mogen zien om in te loggen (wachtwoord bekijkers) en welke gebruikers dit wachtwoord mogen zien en eventueel aanpassen (wachtwoord managers) Hiermee deelt u dit wachtwoord binnen het bedrijf.

Ook wordt er een leeslog bijgehouden en kunt u zien welke medewerkers in Odoo naar het wachtwoord hebben gekeken.

Dit maakt het mogelijk om het gebruik van de wachtwoorden te controleren.

Odoo een mooie geïntegreerde oplossing voor bedrijven

Met Odoo heeft u een goede oplossing waarmee u de verschillende onderdelen van uw bedrijf prima administratief kunt ondersteunen.

Onze wachtwoorden module vult de functionaliteit voor uw bedrijf prima aan.

Wacht niet langer en begin met eenvoudig geïntegreerd te werken.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo