Beheer van ruildagen voor kinderdagverblijf en/of BSO

Ouders (klanten) vragen aan u om de kinderen op een andere dag op te vangen en zo een dag te wisselen. U kunt vasthouden aan de oorspronkelijke planning. Met Odoo kunt u echter vrij eenvoudig ruildagen plannen voor uw BSO en kinderdagverblijf.

Uw klanten hebben behoefte aan flexibiliteit

In een jong gezin is het vaak hectisch en druk. Het is een fijne tijd om kinderen te zien opgroeien, echter dikwijls wordt de gezinsplanning in de war gestuurd. Ook vragen werkgevers flexibiliteit. Uw klanten (ouders) vragen daarom om tussentijdse aanpassingen in de oorspronkelijke planning welke in de plaatsingsovereenkomst is vastgelegd. U gaat u als kinderdagverblijf en/of bso met deze wensen om. Kunt u eenvoudig meebewegen in de aanpassingen?

Onze kinderopvang oplossing

Ruildagen eenvoudig in de planning aan te passen.

Het aanpassen van de planning is vrij eenvoudig. U sleept de betreffende dag welke geruild dient te worden naar de nieuwe dag.

Odoo controleert hierbij of het product wel geldig is op de betreffende dag en u kunt zien of u de capaciteit van de afdeling niet overschrijdt. Als alles dan goed is, kunt u de planning behouden en deze bevestigen aan uw ouder.

U kunt altijd de oorspronkelijke afspraken zien waarop de planning is gebaseerd en hiermee het aantal toegestane mutaties per klant per periode in de gaten houden. Tevens is de reset knop “Reset handmatige aanpassingen” beschikbaar waarmee u altijd terug kunt vallen op de originele planning.

Met Odoo kunt u flexibel plannen en werken.

Uw kinderdagverblijf en/of BSO zal met het gebruik van Odoo eenvoudig kunnen plannen.

Uw contracten en facturatie zijn gekoppeld aan uw planning

U kunt vlot inspelen op de wensen van uw klanten en biedt hierdoor meer toegevoegde waarde.

Jonge ouders zullen blij met u zijn als u ze regelmatig kunt ondersteunen met de hectiek van het jonge gezin.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo