Beheer van onderhoud in Odoo

Op uw geïnstalleerde producten bij uw klanten wilt u periodieke controle en preventief onderhoud uitvoeren. Met de module onderhoudsplannen in Odoo welke door ons is ontwikkeld, kunt u dit eenvoudig inrichten en uitvoeren.

Hoe beheert u uw onderhoudswerkzaamheden op uw geïnstalleerde en geleverde producten

Voor uw werkzaamheden bij klanten is het erg belangrijk dat u weet wanneer u bepaalde activiteiten moet uitvoeren op klantlocaties. U wilt uw technisch personeel hierop zo efficiënt en effectief mogelijk inzetten. Met onze module onderhoudsplannen in Odoo zorgen wij ervoor dat u deze werkzaamheden goed een eenvoudig kunt inplannen, zodat u het onderhoud van de producten bij uw klanten tijdig kunt uitvoeren en ook uw personeel zo efficiënt mogelijk inzet.

U legt uw werkzaamheden vast in Odoo

Als eerste stap om tot goede onderhoudsplannen te komen dient u de onderhoudsactiviteiten in Odoo vast te leggen. Dit doet u door activiteiten aan een product in Odoo te koppelen voor uw onderhoud. U kunt hierbij aangeven op welke frequentie u de activiteit uitvoert en na welke periode na de installatie van uw product bij de klant.

In het producten scherm van Odoo kunt u uw verkoopprijs voor facturatie en de eigenschappen voor uw service afhandeling invoeren.

U bepaalt uw onderhoudsplan per product of productcategorie

Per productcategorie bepaalt u welke activiteiten u wilt uitvoeren voor het onderhoud. U kunt dit ook eventueel per product nader specificeren indien gewenst.

Dan zal Odoo voor u indien u de verschillende producten bij uw klanten installeert automatisch een service en/of onderhoudsplan voor uw maken op het genoemde product. In dit plan kunt u zien welke activiteiten op welke datum zijn gepland en of u de betreffende activiteiten heeft uitgevoerd.

Onderhoudsbeheer eenvoudig met Odoo

Met Odoo heeft u een fantastische oplossing voor uw bedrijf waarin u alle werkzaamheden binnen 1 oplossing kunt uitvoeren.

De extra module voor het beheer van onderhoud van ons zorgt ervoor dat u prima uw onderhoudswerkzaamheden kunt plannen in Odoo.

Wacht niet langer en ga met Odoo aan de slag voor uw onderhoudswerkzaamheden eenvoudig uit te voeren.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo