Afspraken per klant in Odoo

Voor klanten worden vaak afspraken gemaakt, welke je zichtbaar wilt hebben op verschillende lijsten en rapporten. Met onze module in Odoo
maken wij dit mogelijk en als u gebruik maakt van onze standaard rapporten zullen deze dan ook meteen zichtbaar worden.

Leg uw klantafspraken vast in Odoo

Vaak maakt u met uw klanten specifieke afspraken over levering van de goederen en/of betalingen van de facturen. Hiermee bedient u uw klanten persoonlijk en beter, echter op welke wijze communiceert u deze afspraken binnen uw organisatie. Met onze module in Odoo zorgen wij ervoor dat deze afspraken voor u goed worden vastgelegd en tevens binnen uw organisatie op een zekere standaard manier worden gecommuniceerd. Dit voorkomt dat u extra mails moet sturen om steeds de organisatie te herinneren aan de specifieke afspraken en dat de rest van uw organisatie deze afspraken vergeet, omdat deze buiten het standaard proces vallen.

Leg uw afspraak bij de klant vast

Om een afspraak bij een klant vast te leggen gaat u naar de betreffende klant in Odoo en kiest u voor het tabblad interne notities. Als de module is geinstalleerd, dan kunt u extra teksten toevoegen.

In het voorbeeld voegen wij een afspraak toe met betrekking tot de facturatie. De klant gaat binnen 14 dagen betalen en krijgt dan 10% korting.

U kunt uit verschillende teksttypen kiezen om toe te voegen en afhankelijk van het teksttype wordt de inhoud in Odoo op overzichten en rapporten zichtbaar gemaakt.

De afspraak is zichtbaar op factuur

De gemaakte afspraak wordt nu automatisch op de factuur zichtbaar gemaakt, zodat men binnen het bedrijf ziet en weet welke specifieke afspraak er met de klant betreffende de facturatie is gemaakt.

Deze optie is standaard bij alle rapporten en overzichten wij voor onze klanten hebben ontwikkeld toegevoegd. Tevens kunnen wij specifiek op klantverzoek uiteraard aanpassingen uitvoeren.

Odoo de juiste eenvoudige oplossing

Met de inzet van Odoo heeft u een prima oplossing in handen. U kunt prima de verkooporders, inkooporders en facturen met uw klanten en/of leveranciers uitdraaien.

Met de inzet van onze module kunt u vrij eenvoudig specifieke afspraken met uw klanten en leveranciers vastleggen en worden deze gedurende uw bedrijfsproces op schermen, lijsten en rapporten zichtbaar gemaakt.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo