Ontwikkeling in Eenvoud werkt met Open Source.

Wij geven onze klanten vrijheid om zich te ontwikkelen en geloven dat dit in een goede samenwerking dient te gebeuren. Hierbinnen leveren wij naast de software aanvullende adviezen en een goede implementatie om onze klanten zich optimaal te laten ontwikkelen. Wij leveren aan onze klanten naast Odoo (ERP) een goede samenwerking in de vorm van consultancy en andere diensten.

Software is voor ons een middel

De software is voor ons hieraan ondergeschikt en een middel om uw organisatie goed te laten draaien. Wij geloven dat door de code voor iedereen inzichtelijk te houden klanten de mogelijkheid hebben om deze te controleren en niet aan ons vastzitten.

De aanvullende modulen worden door ons actief voor onze klanten beheert en hiervoor betalen onze klanten onderhoud. Deze helpen u om vlot aan de slag te gaan met Odoo. Indien een klant beslist geen onderhoud meer te willen, dan zullen wij voor de klant de code niet meer beheren.

Wij kiezen voor eenvoudige oplossingen.

Wij willen voor u vlot een passende oplossing realiseren en daarom hebben wij gekozen voor een open source product, zodat wij vrij vlot de code voor u zodanig kunnen aanpassen dat u optimaal wordt geholpen.

Eenvoud als principe
Software onderschikt aan bedrijfsproces

Is uw investering rendabel?

Open Source heeft lagere licentiekosten echter dit betekent niet dat uw software gratis is. U investeert in het beheer, implementatie en onderhoud van uw software. Wel kunt u duidelijk kiezen tussen uw investeringen en uw opbrengsten en dit maken wij voor u graag inzichtelijk middels het uitvoeren van een bedrijfsscan van uw bedrijf.

Uw investering in Odoo maken wij graag voor u inzichtelijk

Wel of geen Odoo

Met Odoo kunt u deze investering in uw software vlot terugverdienen en graag maken wij dit voor u inzichtelijk.

Dit doen wij vaak voor onze klanten door middel van een bedrijfsscan van de bedrijfsprocssen

Ook kunnen wij u adviseren om geen gebruik te maken van Odoo als dit voor u niet rendabel is.

Wij hebben geen belang met klanten welke software hebben welke hen niet goed ondersteunt bij de uitvoeren van hun werkzaamheden.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo