OntwikkelingInEenvoud B.V. is opgericht

Een groep ervaren specialisten op organisatieadvies en IT heeft zich verzameld om bedrijven goed te gaan ondersteunen met Odoo. Wij melden met trots de oprichting van OntwikkelingInEenvoud B.V.

Wij ondersteunen bedrijven graag met Odoo, omdat dit een flexibele en goede oplossing is.  Odoo is in verschillende onderdelen opgebouwd welke afzonderlijk kunnen worden geïmplementeerd.  Hierdoor kunnen wij het invoeren van Odoo bij bedrijven eenvoudig houden en bedrijven helpen om zich te ontwikkelen in eenvoud van werken

Wij streven naar eenvoud in gebruik.

Vaak zien wij dat bedrijven en organisaties in het zoeken van oplossingen steeds complexer gaan denken en werken. Wij geloven dat dit anders kan.  Vaak is er een veel eenvoudiger manier om iets te doen.  Men moet wel de moeite nemen om ernaar te zoeken.  Helaas ontstaat vaak eenvoud niet vanzelf. Complexiteit en chaos vaak wel.

Eenvoud makkelijk in gebruik

Een eenvoudige oplossing is namelijk makkelijk in het dagelijks gebruik.  Indien toegepast voelt het vaak logisch en natuurlijk aan.  Meestal vragen klanten zich af hoe komt het dat het niet eerder is bedacht of ontworpen.

Eenvoud moeilijk te bedenken

De eenvoudige oplossing is vaak moeilijk te bedenken en vereist vaak anders en goed kijken naar de situatie.  Het vereist vaak creativiteit en het denken buiten de kaders welke in bestaande systemen, methoden en schoolboeken zijn gegeven.

Laat ons het moeilijke werk doen.

Kortom u wilt geen complexe werkwijze welke is geadviseerd door dure consultants of ingevoerd door grote complexe softwareleveranciers.  Voor hen is dit niet zo moeilijk. Zij implementeren vaak het zoveelste populaire managementmethode of softwaresysteem.

Laat ons het moeilijke werk doen om u eenvoudig met Odoo te laten werken.

Ja, ik ga ook de uitdaging aan om in eenvoud te werken
Wij zoeken naar eenvoud met Odoo