Naast de goede oplossing Odoo dient u te kiezen voor de juiste eenvoudige implementatie partner

Een goede stap in de richting van eenvoud.

U wilt een offerte aanvragen om Odoo te gebruiken.

Hoe gaan wij ervoor zorgen dat wij tot een goede samenwerking komen?

Hoe zorgen wij voor een gezamenlijk succes?

 

U wilt dat uw bedrijf met de implementatie van Odoo vooruit gaat.

Kennismaking en globale beschrijving bedrijfsprocessen.

Wij komen bij u langs om eens met elkaar te kennis te maken. Hierbinnen nemen wij in het kort uw bedrijfsprocessen door. Wat zijn uw verwachtingen dat Odoo u gaat opleveren. Hoe functioneert uw organisatie? Wat maakt u uniek ten opzichte van uw concurrenten? Tevens leggen wij u de verschillende mogelijkheden binnen Odoo uit, o.a. de keuze tussen de business of community versie en wat wij voor klanten kunnen betekenen.

Globale beschrijving bedrijfsproces in Odoo

Voorstel tot implementatie van Odoo en 1e globale inrichting van de bedrijfsprocessen in Odoo.

Aan de hand de gesprekken maken wij vaak een globale offerte van de implementatie van Odoo en richten wij vlot Odoo voor u in. U zult ervaren en zien dat Odoo voor u perfect gaat werken. U bent enthousiast en we kunnen aanvullende zaken bespreken, zoals fasering en eventueel aanvullend maatwerk. U krijgt daarna de beschikking over een demo omgeving op onze demo-servers, zodat u kunt beoordelen of Odoo wat voor u is en dit met uw medewerkers kunt bespreken.

Wij maken vaak in onze offertes ook globaal duidelijk welke bedrijfsvoordelen u in geld uit een implementatie van Odoo kunt halen.

Bij de meeste organisaties komen wij vaak tot een terugverdientijd van 1- 2 jaar. Dat heeft u toch niet bij iedere investering. Kies dus voor Odoo met Ontwikkeling in Eenvoud.

Wij brengen als Odoo Partner de Odoo modulen als puzzelstukjes voor u bij elkaar

U besluit om eenvoudig met Odoo te gaan werken

U besluit dat u eenvoudig met Odoo wilt werken. We gaan dan samen met u een soort plan van aanpak maken. Op welk tijdstip komt u een implementatie het beste uit? Welke modulen gaan we eerst implementeren? Wat een hoe moet u uw personeel opleiden? Op welke wijze gaan wij uw oude gegevens naar Odoo migreren? Per klant organisatie hanteren wij hiervoor verschillende werkwijzen om zo goed mogelijk op uw behoeften aan te sluiten en om een optimale werkwijze samen met u te ontwikkelen.

Odoo implementatie plan

Prototype

Aan de hand van de offerte en de feedback van de reeds gegevens demo’s bouwen wij voor u een prototype voor de Odoo implementatie, waarbij wij het belangrijk vinden dat in principe het gehele bedrijfsproces in Odoo kan worden ondersteund. U zult als klant uitgebreid kunnen testen met het prototype. Wij vinden het belangrijk dat u samen met ons het gehele bedrijfsproces doorloopt en test. Hierbinnen leert u Odoo beter kennen en wij de unieke eigenschappen van uw organisatie.

Odoo prototype voor de implementatie

Implementatie

Daarna gaan we Odoo samen met u implementeren. U gaat eenvoudiger werken en wij gaan samen met u groei bereiken. Het implementeren is een continue proces omdat uw organisatie verandert en groeit en continue andere uitdagingen ontmoet. Wij zijn uw partner en zorgen ervoor dat de opstartfase vlot en soepel verloopt.

Uw medewerkers worden in het gebruik van Odoo en uw concrete implementatie opgeleid. In het begin van deze periode zullen we intensief samenwerken en elkaar goed leren kennen, omdat wij samen met u vlot uw knelpunten en uitdagingen binnen de implementatie en uw organisatie oplossen.

Vlot oplossen van knelpunten binnen een Odoo implementatie

Verdieping

De nadruk op de eerste delen van de implementatie van Odoo hebben gelegen in de winst dat uw organisatie Odoo gaat gebruiken. U bouwt hiermee kennis op over het gebruik van Odoo. We gaan daarna bij de meeste implementaties vlot over naar een verdieping in het gebruik van Odoo waarbij wij uw unieke kenmerken van uw organisatie en uw bedrijfsproces gaan ondersteunen. In deze fase zal dan ook meer met maatwerk worden gewerkt. U als klant heeft dan ook meer dan afdoende kennis van Odoo om te kunnen beslissen of dit maatwerk dan wel noodzakelijk is.

Het komt dikwijls voor dat wij maatwerk, welke bij de aanvang van de implementatie noodzakelijk leek, komt te vervallen bij de verdiepingsfase, omdat men door in Odoo te gaan werken ontdekt dat de standaard afdoende is. Het maatwerk komt dikwijls voort uit het oude denken uit het vorige logge ERP-pakket.

Begin nu met uw implementatie in eenvoud en vraag een offerte aan.

Start met de continue groei in eenvoud
Met Odoo een continue groei in eenvoud