ODOO ERP goed en eenvoudig

ODOO ERP. Is Odoo te vergelijken met een klassiek ERP-pakket? Met de functionaliteit, welke u krijgt wel. U krijgt zelfs meer. Met de faalfactoren en risico's van een klassiek ERP pakket niet, omdat:

  • U kunt Odoo per onderdeel implementeren en niet als een groot complex geheel.
  • U kunt meteen met Odoo aan de slag.
  • Tegen lage kosten kunt u beginnen en langzaam uitbreiden.

Het implementatie- en bedrijfsrisico is gering met de toepassing van Odoo.

Voor onze klanten beginnen wij vaak met enkele eenvoudige apps welke wij dan langzaam uitbreiden. U heeft dan meteen voordeel van uw ERP zonder dat u een ingewikkelde implementatie moet opstarten. Wij leggen voor u even kort de hoofdtoepassingen van Odoo ERP uit.

U kunt eigenlijk meteen beginnen met implementeren. Begin meteen met Odoo!

Start meteen met Odoo

De hoofdtoepassingen van Odoo ERP

Nu beschrijven wij voor u kort de basis functionaliteiten van Odoo waarmee u vlot kunt starten:

  • Verkoop
  • Inkopen
  • Voorraad
  • Productie
  • Boekhouding
  • Relatiebeheer (CRM)
  • Website
Odoo ERP apps

Odoo Verkoop

U kunt met Odoo Verkoop uw offertes en orders goed volgen en vastleggen in het systeem. De lay-out van uw offertes zijn goed en helder, omdat u werkt met templates voor offertes. Uw klanten kunnen offertes online tekenen. Hiermee bereikt u tegen geringe inzet van middelen en hoge conversie van offertes naar orders.

Met uw verkooporders legt u uw afspraken goed vast en kunt u de voortgang van de levering naar uw klanten volgen. U heeft meteen inzicht hierin en ook in het verloop van de facturatie.

Odoo ERP Verkoop

Odoo Inkopen

Met Odoo inkoop kunt u uw aanvragen goed beheren. Hierdoor legt u uw leveringsafspraken goed vast met uw inkoopopdrachten. Vervolgens kunt u de afspraken met leveranciers goed volgen.

Inkoop voorstellen kunnen automatisch worden aangemaakt aan de hand van uw voorraadposities en de voortgang van uw productie binnen uw maakbedrijf. Door de unieke integratie van Odoo met verschillende toepassingen kunt u uw goederen ontvangsten en inkoopfacturen van uw leveranciers vlot controleren.

Odoo ERP Inkoop

Odoo Voorraad

Odoo Voorraad geeft u controle over de inhoud van uw magazijnen. U ontvangt uw goederen. Het is bekend waar uw artikelen in voorraad staan. U kunt snel bestellen en handelen aan de hand van uw voorraadpositie. U kunt u goederen met lotnummers en serienummers volgen.

De gebruikers interface is duidelijk. Magazijnmedewerkers hebben meteen zicht op welke handelingen zij moeten uitvoeren binnen het magazijn.

Odoo ERP Voorraad

Odoo Productie

U kunt uw productieproces van uw maakbedrijf optimaal aansturen met Odoo ERP. Uw stuklijsten kunnen meerdere lagen bevattingen. U kunt uw productie volgens vaste routeringsregels door uw maakbedrijf laten lopen. De opdrachten worden indien gewenst automatisch aangemaakt. De inkopen en voorraden worden aan uw productie gekoppeld. Het kwaliteitssysteem en uw product levenscyclus management (PLM) is volledig geintegreerd met Odoo ERP.

Odoo ERP Productie

Odoo Boekhouding

Uw boekhouding volgt grotendeels uit uw activiteiten. De inkoopfacturen en verkoopfacturen worden vlot ingeboekt en/of door Odoo aangemaakt. Uw bankafschriften leest u eenvoudig en vlot in. U heeft meteen inzicht in de financiele situatie van uw bedrijf. Met Dashboards heeft u overzichtsschermen over de financiele parameters van uw bedrijf. Geen overtypen of ingewikkelde interfaces met andere dure boekhoudpakketten nodig.

Odoo ERP Boekhouding

Odoo Relatiebeheer

Volg uw leads en prospects op de voet. Blijf op de hoogte van het verloop van uw prospects. Communiceer goed en helder met uw klanten, leveranciers, leads en prospects. Bewaar alle gegevens centraal in Odoo. Alle medewerkers zijn op de hoogte van de activiteiten met de klanten, offertes, leads en prospects. U kunt vlot vastleggen wat uw relaties bezighouden.

Alle informatie binnen uw Relatiebeheer (CRM) kunt u gebruiken om uw klanten een goede dienstverlening aan te bieden. Uw verkoopteam werkt met een hoog conversie rendement.

Odoo ERP Relatiebeheer

Odoo Website

Met de Odoo ERP Website heeft u meteen een geintegreerde website met uw bedrijf. Hierdoor kunnen uw leveranciers en klanten vlot inloggen in het Odoo Portaal en uw inkoopopdrachten, facturen inzien.

U kunt meteen beginnen met een webshop. Dit omdat uw verkopen, producten, voorraden meteen zijn gekoppeld aan uw website in Odoo.

In principe kunt u aan de hand van templates meteen aan de slag met uw website. Hierdoor kunt u vlot met behulp van uw Odoo website met uw klanten communiceren. U krijgt nieuwe omzet door uw website tegen lage kosten.

Odoo ERP Website

Met Odoo snel aan de slag

Met Odoo kunt u vlot aan de slag. U kunt uw bedrijf per applicatie (onderdeel) binnen Odoo ERP gaan implementeren. Indien u samenwerkt met OntwikkelingInEenvoud dan kunnen wij u vlot ondersteunen met uw implementatie op momenten dat u ondersteuning nodig heeft.

Odoo heeft vele aanvullende functionaliteiten naast de standaard Odoo apps ontwikkeld. Ook wordt door de community vele aanvullende functionaliteiten beschikbaar gesteld. Dit maakt het voor u goedkoop en makkelijk om de functionaliteiten uit te breiden.

Laat u overtuigen en vraag een demo aan

Neem met OntwikkelingInEenvoud de juiste weg met Odoo

OntwikkelingInEenvoud is bekend met verschillende andere applicaties en toepassingen binnen Odoo. Dit betekent dat wij u dus vlot op weg kunnen helpen in de verschillende mogelijkheden welke Odoo u biedt. Vervolgens is het fijn voor u dat u kunt overleggen met Odoo specialisten welke hetzelfde probleem reeds vaker hebben opgelost. Hierdoor kunt u sneller vooruit. De juiste keuzen worden gemaakt.

Wij beschikken over ervaren consultants welke u vlot ter woord staan, mocht u vragen of ondersteuning nodig hebben.

Ga vlot met Odoo aan de slag met goede ondersteuning

Odoo ERP is eenvoudig uit te breiden nieuwe functionaliteiten. 

OntwikkelInEenvoud heeft voor u een team van gespecialiseerde mensen klaarstaan welke voor u Odoo vlot op maat kunnen maken.

Overzicht van aanvullingen door OntwikkelingInEenvoud