Kinderen eerst de software volgt

Uw kinderdagverblijf en/of bso draaien om de kinderen. Hieraan wilt u in principe alle tijd besteden. De software dient voor u gebruikersvriendelijk en eenvoudig te zijn. Tevens wilt u vlot en flexibel kunnen reageren op nieuwe wensen van ouders en inzicht behouden op de gemaakte afspraken (planning) en vlot en eenvoudig kunnen facturen. Het liefst werkt u niet met software, maar goed als u het toch moet gebruiken moet het u helpen.

U bent nu op de goede pagina terecht gekomen met onze oplossing in Odoo kunt dit allemaal bereiken.

Waarom Odoo voor de kinderopvang?

Met Odoo hebben bedrijven en organisaties een goede algemene oplossing, waarbij het CRM, planning, contracten en boekhouding binnen 1 pakket kan worden uitgevoerd. Voor kinderdagverblijven en bso’s hebben wij de modules specifiek aangepast, zodat u profiteert van goede algemene functionaliteit welke wordt ontwikkeld door een groot bedrijf en u hierbij dan toch de algemene kinderdagverblijf & bso functionaliteit heeft.

Onze modules

Flexibiliteit vanuit de planning

Kinderen is flexibiliteit
Met kinderen is het hebben van een vaste planning een grote uitdaging. Hierom hebben wij voor de kinderopvang onze modules ontwikkeld vanaf de filosofie dat u snel uw planning moet kunnen aanpassen en hierop alle modulen gebaseerd. Voor u betekent dit dat u flexibel kunt inspelen op nieuwe situaties, zoals het wisselen van werkdagen door de ouders, plotseling ziekte van kinderen, stakingen van het schoolpersoneel en/of vakanties van ouders. Kortom door de eenvoud van een flexibele planning bent u in staat om uw kinderopvangbedrijf vlot aan te passen. U hoeft hierdoor geen tijd te besteden aan handmatige excellijsten, ingewikkelde planningsssystemen of de periodieke facturatie aan ouders. Alles is in principe aan elkaar gekoppeld.

Verslaglegging
Alle aanpassingen worden netjes door het systeem in een overzicht gelogd, zodat u ook in het verleden kunt zien welke handelingen er zijn uitgevoerd. Hierdoor is ook uw interne communicatie met de verschillende medewerkers vastgelegd.

Kinderopvang bso in Odoo flexibiliteit

Odoo de eenvoudige flexibele oplossing

Door onze flexibele eenvoudige software waarbinnen alles goed met elkaar samenwerkt in Odoo hoeft uw kinderopvang minder tijd te besteden aan de administratieve werkzaamheden.

U heeft meer tijd voor uw vak

Kinderen eerst, de software volgt.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo