Software Odoo verbetert resultaten

Iedereen maakt gebruik van computers.  Facturen worden digitaal verzonden en de gewerkte uren worden in de software geregistreerd.  Deze werkzaamheden moeten goed door de software en hardware worden ondersteund.  Toch zien wij dat heel wat ondernemers en bedrijven deze software als een noodzakelijke kwaad zien.  Dit is jammer, want door de juiste inzet van de software kan je juist beter concurreren en je tijd beter benutten.  Het goed benutten van je tijd is belangrijk.  Tijd is geld.  Ook goed personeel is schaars en deze wilt u goed benutten. Goede ondersteuning met software is hiervoor gewoonweg noodzakelijk.

Als u de inzet van Odoo als een sluitpost ziet, dan zal u dit op de langere termijn veel tijd en geld kosten.

Odoo zelf installeren en beheren

Het lijkt top dat Koos van de boekhouding zo handig is om zelf voor u Odoo te installeren en te configureren.  Koos is best slim en gaat ook voor u de website in Odoo onderhouden.  Een goede oplossing zo lijkt het.  De IT ondersteuning en kennis heeft u zelf in huis en dit lijkt ook een stuk goedkoper dan extern inkopen.

Koos heeft verstand van computers

Hoge verborgen kosten met zelfbeheer

Toch zijn de kosten hoger dan op het eerste gezicht lijkt.  Hoe blijft de kennis van Odoo van Koos actueel?  Kiest Koos wel de handigste oplossing.  Op welke wijze gaat u naar nieuwere versies van Odoo.  Begrijpt Koos wel op welke wijze Odoo goed kan worden ingezet om uw bedrijf te verbeteren.  Daarnaast komt Koos niet meer toe aan zijn eigenlijk taak en dat is een goede boekhouding voeren.

Odoo zelf in beheer een doodlopende weg

Het beste kunt u het beheer van Odoo aan een professioneel bedrijf zoals OntwikkelingInEenvoud overlaten.

Zelf software bouwen

Ondernemers hebben zelf wel een idee wat de software zou moeten kunnen doen. Lekker zelf bouwen. Met Excel, Access en wat programmeren kan je een heel eind komen.  Ook in Odoo kan er een hoop worden aangepast. Het bedrijf is tevreden. 

Dan blijken zaken te moeten geupgrade en/of andere zaken moeten worden aangepast.  Uw bedrijfswhizzkid kiest een andere baan.  U wilt u software integreren met andere pakketten.  Dit blijkt dan een enorme klus te worden.

Odoo zelf installeren

U kunt het beste met standaard Odoo beginnen en deze eventueel aanvullen met apps uit de community.  Vervolgens kunt u de configuratie en het maatwerk aan OntwikkelingInEenvoud overlaten, omdat wij ervoor zorgen dat het voor u blijft werken. 

Focus op uw kern activiteiten en groei

OntwikkelingInEenvoud helpt bedrijven met het focussen op hun unieke kracht. Blijf bij uw kern en behoudt eenvoud. U heeft als ondernemer uiteraard goede ideeën om uw bedrijf in te richten en uw software hierop aan te passen.  Het beste is om ons als klankbord te gebruiken.  Wij kunnen voor u een optimaal resultaat realiseren.  Geef aandacht aan uw unieke vaardigheden als bedrijf en ondernemer.  Laat de software met Odoo aan ons over. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Het kost 18 euro per gebruiker per maand

Uw personeelslid Koos kost u meer dan 18 euro per maand en gun hem ook eens wat vrije tijd