Voordelen van CRM en ERP integratie met Odoo

In de meeste organisaties wordt vaak gezocht naar een aparte erp oplossing welke dan is gescheiden van een CRM toepassing. Dit is niet nodig. Met Odoo heeft u namelijk beide oplossingen in een. Graag beschrijven wij voor u de voordelen welke u heeft als u beide toepassingen binnen 1 applicatie combineert.

Eenvoudig totaal overzicht van de klanten

Bij het combineren van de functionalieiten van ERP en CRM heeft u een compleet overzicht van uw klant. De order geschiedenis met de algemene behoeften van de klant kan vlot worden gevonden. Alle afdelingen van verkoop, productie tot boekhouding heeft toegang tot de belangrijke klantinformatie. U kunt met de goede informatie over de behoeften van uw klanten deze beter bedienen. U bouwt hierdoor een goede relaties met uw klanten op. Het totaal beeld van uw gegevens geeft u een betere data analyse.

U hoeft geen geld te investeren in een dure interface om de communicatie tussen uw CRM en ERP pakket tot stand te brengen.

Meteen toegang op relevante klant informatie

Indien uw bedrijf niet meteen toegang heeft op uw klant informatie dan kunnen de foute beslissingen worden gemaakt. Uw personeel is minder effectief. U heeft het risico dat u hierdoor uw klanten verliest.

Indien de informatie tussen uw CRM en ERP bij elkaar is, zal toegang tot informatie een stuk eenvoudiger zijn.

Realtime datatoegang met Odoo

U kan binnen 1 scherm alle informatie, welke betrekking heeft tot uw klant zien. Gebaseerd op deze informatie zult u meteen kunnen handelen. U kunt de juiste stappen zetten.

Geen dubbele data invoer met fouten

Het CRM en ERP pakket bevatten allebei contact en klant informatie. Deze worden uiteraard verzameld met een verschillend doel. Er is een grote overlap tussen beide gegevens. ERP heeft de nadruk op het leveren en het factureren van orders. Het CRM bevat daarentegen de prospects and verkoop ondersteunende informatie.

Geen dubbele data invoer met Odoo

Met de integratie tussen beide functionaliteiten wordt een groot deel van het werk van overnemen van de gegevens weggenomen. Dit betekent minder werk, minder fouten en een grotere betrouwbaarheid. Aanpassingen worden meteen voor al uw medewerkers binnen uw bedrijf zichtbaar gemaakt.

Minder kosten aan IT

Met een applicatie waarin u de CRM en ERP functionaliteiten combineert heeft u uiteraard minder kosten. U hoeft slechts 1 applicatie in de lucht te houden en dit scheelt de kosten van het onderhoud van 2 systemen. Tevens hoeft u minder geld uit te geven aan ondersteuning en training van uw medewerkers. Zij hoeven slechts een enkele systeem te kennen.

Minder kosten door de integr

Met Odoo bereikt u dus meer tegen minder kosten

Ga eenvoudig werken

Met Odoo kunt u veel zaken oplossen binnen 1 applicatie. Dit brengt eenvoud. Uw CRM en ERP wensen en behoeften kunt u ook in Odoo verwerken. Blijf niet in verschillende systemen denken en werken. Graag overtuigen wij u dat het anders kan.

Odoo met OntwikkelingInEenvoud

Ja wij gaan ook voor een gecombineerde CRM en ERP oplossing