Eenvoudig service leveren aan uw klanten op locatie

U biedt service aan verschillende klanten. Zo installeert en onderhoudt u voor uw klanten producten, bijvoorbeeld: CV-ketels, zonnepanelen, printers en brandblussers. Idealiter heeft u vlot inzicht over welke producten u bij uw klanten heeft staan. U wilt uw onderhoud goed inplannen en uw werkopdrachten administratief eenvoudig en vlot afhandelen. De focus ligt op de service aan uw klanten en niet op de administratie. De software moet u zo goed mogelijk helpen om dit te realiseren.

Wij kunnen u hierbij helpen! Met onze oplossing in Odoo kunt u dit allemaal bereiken.

 

Odoo gebruiken voor uw service activiteiten

Odoo geeft bedrijven en organisaties een goede algemene oplossing. CRM, planning, in- en verkoop, contracten en boekhouding kunt u binnen 1 systeem uitvoeren. Hierdoor worden meerdere softwarepakketten, e-mail of Excel verleden tijd.

Speciaal voor service en installatiebedrijven hebben wij verschillende modules specifiek aangepast. U profiteert van de standaard goede functionaliteiten van Odoo en ook meteen van onze specifieke modules passend bij uw werkzaamheden. Wij kunnen zorgen voor een vlotte overgang waardoor u snel met eenvoud kunt werken.

 

Onze servicemodules

Service en installatie werk met zo min mogelijk administratie

Vlot aan de slag zonder gedoe
Uw technisch personeel wil op de klantlocatie meteen aan de slag met de juiste informatie en materialen zonder eerst bezig te zijn met het invullen van formulieren of het uitzoeken van de juiste werkinstructie. Met onze modules in Odoo kunt u dit vlot bereiken. Zij kunnen meteen aan de slag met de juiste informatie en kunnen in de meeste gevallen tijdens 1 klantbezoek de werkzaamheden voltooien. Tijd en kosten worden hiermee bespaart en zo kunt u uw schaarse technisch personeel optimaal inzetten.

Vlotte eenvoudig administratie
Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, documenteren uw service medewerkers eenvoudig alle informatie. Hierna kunt u snel en nauwkeurig de administratie afwikkelen en de factuur toesturen naar de klant. Tevens kunt u deze informatie gemakkelijk oproepen bij een vervolgopdracht of bij vragen van uw klant.

Service Installateur aan het werk welke Odoo gebruikt

Odoo de eenvoudige flexibele oplossing voor service

Voor installatie en servicebedrijven is Odoo een goede modulaire oplossing waarbinnen al uw bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aansluiten. Zo komt de focus te liggen op de service aan uw klanten en niet op de administratie.

U kunt uw technische vakmensen optimaal inzetten en gaat groeien.

Odoo – inzicht in één overzicht

Wij maken gebruik van Odoo, open source ERP software bestaande uit modules waarmee de functionaliteit in alle lagen van het bedrijf kan worden geoptimaliseerd. Zodoende wordt er een basis gecreëerd om groei te faciliteren voor nu en in de toekomst. De modules kunnen geleidelijk worden toegepast binnen uw bedrijf voor een gestroomlijnde implementatie. Alle modules zijn gekoppeld en werken samen als één applicatie. U kunt het bedrijfsproces in een overzicht aansturen en bijsturen.

Odoo logo