Communicatie met het Odoo portaal

Het Odoo portaal. Uw klanten bestellen goederen. U plaatst inkooporders bij u leveranciers. Uw klanten willen op de hoogte worden gebracht van de voortgang van hun orders. Het zou toch fantastisch zijn dat:

  • Orders worden besteld zonder dat u deze zelf in uw systeem hoeft in te voeren.
  • U uw orders automatisch kunt plaatsen bij uw leveranciers.
  • Klanten inzage hebben in de voortgang van hun orders zonder dat zij u hiervoor moeten bellen.

Dat kan nu vrij vlot en eenvoudig voor u worden gerealiseerd met de portaal module van Odoo en onze aanpassingen hiervoor.

 

Automatische integratie met uw website

Het is fijn wanneer u een goede representatieve website heeft. Dit trekt nieuwe prospects en klanten. Een goede volgende stap is om met hen via uw website gegevens te delen. Dit kunt u vlot realiseren met de portaal module van Odoo. U heeft geen maatwerk nodig en een ingewikkeld traject op te starten om dit te realiseren.

Met Odoo portaal werkt u geintegreerd en modern

Bespaar tijd en kosten met het portaal

Uw bedrijf hoeft met het gebruik van het portaal minder tijd te besteden aan invoer van inkooporders, verkooporders en de communicatie hierover met uw klanten en leveranciers. Geen standaard klopwerk meer. U kunt uw personeel inzetten om kwaliteit te leveren. De communicatie gaat nu alleen over de uitzonderingen en op welke wijze u zaken beter voor u klanten en leveranciers gaat regelen. U behaalt hierdoor ook meer rendement.

Met Odoo gaat u geintegreerd werken

Indien u gebruik maakt van Odoo dan heeft u een goede oplossing. U heeft een goede software oplossing welke u ondersteunt met uw bedrijfsprocessen. Indien u nog niet met Odoo werkt dan adviseren wij u om vlot met Odoo te gaan werken, zodat u naast de functionaliteit van het portaal ook gaat profiteren van een eenvoudige werkwijze waarbij u meteen alle processen grotendeels binnen 1 applicatie kunt afwikkelen. Dit is voor de meeste nieuwe klanten in eerste instantie de grootste winst.

Wat is Odoo
Sneller bij uw bestemming met het Odoo portaal

Neem contact met ons op en laat uw overtuigen

Stop en denk even na:

  • Geen handmatige invoer van facturen, verkoop & inkooporders
  • Totaal overzicht in uw bedrijf
  • Uw boekhouding ondersteunt uw bedrijf met goede informatie
  • Goede communicatie met uw klanten
  • Vlotte integratie met uw website.

Dit wilt u toch voor uw bedrijf realiseren.  U wilt toch aan het werk zijn met uw bedrijf en niet met uw administratie. Wij maken het eenvoudig voor u

Begin dus met Odoo en laat uw bedrijf groeien

Start vandaag nog met Odoo en laat uw bedrijf groeien