Aanpassing module inlezen bankafschriften

Het inlezen banken. Het inlezen van de bankafschriften is ontzettend handig als de boekhouding in Odoo wordt gevoerd. Dit scheelt veel invoerwerk.  Dit is de reden waarom wij voor onze community en business klanten de module inlezen bankafschriften hebben ontwikkeld ter aanvulling van de functionaliteit welke standaard in Odoo is te vinden.  De module is recentelijk verbeterd, zodat u op een goede en eenvoudige wijze bankafschriften kan inlezen.

1 Module voor alle banken

Door het verleden hadden wij per bank een inleesmodule ontwikkeld, waarbij u de bankafschriften kon inlezen.  Deze hebben wij vervangen door een algemene inleesmodule waarbij wij standaard het CAMT053 formaat ondersteunen, voor Odoo 9, Odoo10 en Odoo11.  Dit betekent voor ons een aanzienlijke vereenvoudiging in het onderhoud van de koppeling en u als klant een wijze van inlezen van bankafschriften.

Module Inlezen bankafschriften
Odoo inlezen banken

Het inlezen van CSV-bestanden stopt.

Bij de Rabobank is in de nabije toekomst het inlezen van CSV-bestanden niet meer mogelijk.  U wordt geadviseerd om met ons contact op te nemen, zodat wij de nieuwe module bij u installeren.  De oude module zal worden verwijderd en de nieuwe inleesmodule zal door ons worden geinstalleerd.  Indien u bij ons hosting klant bent, dan zullen wij dit vlot voor u kunnen uitvoeren.

Boekhouding in Odoo

Graag helpen wij klanten om de boekhouding in Odoo te doen. Wij ontdekken vaak bij nieuwe klanten dat dit vaak niet of onvoldoende is ingericht. Dat is jammer. U kunt namelijk in Odoo goed uw boekhouding doen zonder het gebruik van een extern pakket. Dit scheelt u tijd en geld. U hoeft maar 1 pakket te leren en niet met een afzonderlijk boekhoudpakket te werken zoals Exact, Cash, Snelstart. Odoo is een prima alternatief. Wij hebben voor onze klanten tevens aanvullende mogelijkheden ontwikkeld.

Neem contact met ons op

Wilt u uw boekhouding in Odoo gaan doen? Neem dan contact met ons op. Graag laten wij u de uitgebreide mogelijkheden zien. U kunt dan ook in ieder geval uw bankafschriften inlezen. Doe alles eenvoudig binnen 1 pakket. Kies voor OntwikkelingInEenvoud.

Neem contact op met ontwikkelingInEenvoud